You are currently viewing Održana akcija “Podizanje prašine” u Radincu

Održana akcija “Podizanje prašine” u Radincu

Aktivisti „Pokreta Tvrđava“ će u subotu, 13. novembra posetiti Radinac gde će biti održana prva ulična akcija u sklopu projekta „Podizanje prašine“.  

Projekat „Podizanje prašine“ koji „Pokret tvrđava“ realizuje u saradnji sa organizacijom CRTA i partnerima ušao je u drugu etapu tokom koje su predviđene i ulične akcije.

Prva od planirane tri takve akcije u cilju podsticanja građanskog aktivizma i detaljnijeg upoznavanja građana sa problemom zagađenja vazduha, rezultatima analiza koje su prethodno urađene i delovanjem samog Pokreta, biće održana u Radincu, u subotu 13. novembra od 12 sati, na prostoru ispred Mesne zajednice.

Tom prilikom meštanima će biti podeljen prateći materijal, posebni upitnici putem kojih ćemo steći uvid u to šta građani Radinca misle o problemu zagađenja vazduha i od koga očekuju rešenja, a takođe će biti realizovana i prva u nizu planiranih akcija „1000 otisaka“.

Verujući da će i ova naša akrivnost naići na podršku vašeg medija, i zahvalni na dosadašnjoj saradnji, sardačan pozdrav upućuje

Pokret Tvrđava Smederevo